Legfrissebb hírek

Párterápia Budapesten és Szigetszentmiklóson

Budapesti praxisom után már Szigetszentmiklós központjában is elérhető magánrendelésem.

Bejelentkezés: +36 30 374 7495

_________________

Új cikkekkel bővült az oldal!

  • Unod, hogy a pasik folyton prédának tekintenek? Netán komoly kapcsolatra vágysz, mégis egyéjszakás kalandokba sodródsz? 
  • Bosszant, ha a Kedvesed más nőket is megnéz? 
  • Pénzügyi gondok terhelik a kapcsolatotokat? 
  • Ötleteket keresel, hogy mivel lephetnéd meg Kedvesed Valentin napkor?
  • Netán egyszerűen csak rátok fér egy kis "tavaszi nagytakarítás"? 

Az "Írásaim" rovatban hasznos tanácsokat találhattok, amelyek segíthetnek a párkapcsolati problémák megoldásában.

Kapcsolat
párterápia, krízis kezelés, pszichológus
Budapesten:

A belvárosban rendelek.

Szigetszentmiklóson:

Szigetszentmiklós központjában is elérhető magánrendelésem.

_________________

Bejelentkezés:
+36 30 374 7495
e-mail:
geistk@freemail.hu


A családi és párkapcsolati konfliktusok terápiás feldolgozását jelenti. A beszélgetésben valamennyi családtag illetve a pár minkét tagja részt vesz. A terápia segít tudatosítani és módosítani azokat a hibás kommunikációs- és viselkedésmódokat, amik a párkapcsolati vagy családi gondokat okozzák.

A párkapcsolatok 60-70%-a megmenthető párterápiával. A párterápia, krízis kezelés elmélyíti önmagunk és párunk megismerését, segít feltárni a konfliktusok gyökerét s a terápiás folyamat során egy olyan kommunikációs mód elsajátítására is sor kerül, amit a pár tagjai egész további életükben sikerrel alkalmaznak.

Kinek ajánlott a párterápia?

Házasulandóknak, az esküvői döntés megfogalmazódása idején. Több pár felkeres az esküvőt megelőző hónapokban, hogy döntésükben megerősödjenek, egymás iránti elvárásaikat tisztázzák. A párterápia segít abban, hogy a "közös világ" is megszülethessen, miközben az "én" és "te" sem szorul háttérbe.

Házasoknak és élettársaknak, ha sok a veszekedés; kibillent az egyensúly; gyermek születése után, nem talál vissza egymáshoz a pár; nem tudnak már beszélgetni; szexuális problémáik vannak; esetleg "harmadik személy" lépett a képbe.

Válófélben lévőknek. Meglepő, de azt gondolom, ha a kapcsolatból gyermekek is születtek, mindent meg kell tenni a párkapcsolat rendezéséért. Egyrészt, a kapcsolatok valóban nagy százaléka megmenthető. Másrészt, ha netán válással végződne a pár története, a gyermekek miatt szülőként a későbbiekben is együtt kell működniük és nem mindegy, hogy hogyan.

Budapesi és szigetszentmiklósi rendeléseimen serdülőkkel és felnőttekkel foglalkozom.

Párterápia - Családterápia - Tudjon meg még többet róla!